2985396.jpg

Child Nutrition Office

The project included replacement of a 30 degree cooler , -5 degree low rise freezer ,  and -10 degree high rise freezer. Also added to the building was a new dry storage area connected to an existing dry storage area. A managers office in the storage area was also added.  The existing exterior truck dock was replaced with a new enclosed , heated type with automatic dock levelers and office for receiving staff.  A ramp for small box truck loading was also included.  The computer modeled high riser freezer was not replaced due to budget.

Creating cross – building ventilation for the dry storage areas was achieved by utilizing the coolest part of the day to draw air in from west and east sides. Replacing the loading dock and receiving staff office gave the warehouse an improved functionality and comfort.